JuularBo Auta minua synnyttämään muutosta sinun maailmassasi...

En osaa lukea Raamattua, se on satukirja

 • Jumala rakastaa satuja ja ihmisen tarinaa
  Jumala rakastaa satuja ja ihmisen tarinaa
 • ”Sinun silmäsi näkivät minut jo idullani, sinun kirjaasi on kaikki kirjoitettu. Ennen kuin olin elänyt päivääkään, olivat kaikki päiväni jo luodut.” – Psalmit 139:16
  ”Sinun silmäsi näkivät minut jo idullani, sinun kirjaasi on kaikki kirjoitettu. Ennen kuin olin elänyt päivääkään, olivat kaikki päiväni jo luodut.” – Psalmit 139:16
 • Silta yli synkän virran
  Silta yli synkän virran
 • I catch The Moon
  I catch The Moon
 • a living brain
  a living brain
 • Hubble fire
  Hubble fire

En osaa lukea Raamattua, se on satukirja

 

Paavalin lausuma, (Room. 1:18-20): “Sen, mitä Jumalasta voidaan tietää, he kyllä voivat nähdä. Onhan Jumala ilmaissut sen heille. Hänen näkymättömät ominaisuutensa, hänen ikuinen voimansa ja jumaluutensa, ovat maailman luomisesta asti olleet nähtävissä ja havaittavissa hänen teoissaan. Sen vuoksi he eivät voi puolustautua”.

 

Koska monet ihmiset yleensä pitävät Raamattua ikivanha ja mitäänsanomattomana kirjana, ei heidän skeemaansa kuulu katsoa sieltä vastauksia elämän kysymyksiin. Otetaan esimerkiksi aika-avaruus jonka moderni tiede väittää löytäneensä. Onko jotain Raamatussa, joka viittaa tämä oletettettuun löytöön. No, kyllä ​​siellä on, ja se sanoo:

 

16 Rukoilen, että hän sanomattomassa kirkkaudessaan hengellään vahvistaisi ja voimistaisi teidän sisäistä olemustanne. [2. Kor. 4:16]

17 Näin Kristus asuu teidän sydämissänne, kun te uskotte, ja rakkaus on elämänne perustus ja kasvupohja.

18 Silloin te kykenette yhdessä kaikkien pyhien kanssa käsittämään kaiken leveyden, pituuden, korkeuden ja syvyyden, [Kol. 2:2,3]

19 ja voitte tajuta Kristuksen rakkauden, joka ylittää kaiken tiedon. Niin Jumalan koko täyteys valtaa teidät.

 

Yleensä ajattelemme universumin koostuu 4 ulottuvuudesta - tilallisia ulottuvuuksia (pituus, leveys, korkeus) ja aika. Kuitenkin fyysikot, kabbalistit katsovat, että maailmankaikkeus koostuu 10 ulottuvuudesta tai yhdestätoista 10+1. Nämä ”ylimääräiset ulottuvuudet” ovat aineettomia hyödykkeitä, kuten tietoisuus, tahto, vapaus, kuvitteellinen ja kuvitellut yhteisöt, puhtaat numerot, konseptit ja ikuiset ideat, hengelliset, eettiset ja esteettiset arvot. Tosiansanoen, fyysinen aika ja tila ovat varjoja niiden hengellisistä kollegoistaan ( counterparts)


 

9 Jeesus vastasi: "Etkö sinä, Filippus, tunne minua, vaikka olen jo näin kauan ollut teidän seurassanne? Joka on nähnyt minut, on nähnyt Isän. Kuinka voit sanoa: 'Anna meidän nähdä Isä'? [Joh. 12:45Kol. 1:15]


 

Jumala on luonut? Nyt mitä se voisi mahdollisesti tarkoittaa? Jos, olen ymmärtänyt oikein on Elohim hepreaksi Jumala, Jumala on monikko muoto, yksi siis ilmentää montaa, puhdasta ja muodotonta tietoisuutta. Tietoisuus ei voi yksin luoda itseään, siksi tietoisuudessa Elohim – luominen, Elohim on naisellinen osa Divine, kohtu, olemassaolo, joka vastaanottaa luovan kipinän ulos puhtaaseen tietoisuuteen.

 

Seuraavassa sivustossa universumista ja sen olemuksesta:

 

http://ennustuksia.com/universumin-olemus/

 

"

Sinä verhoudut valoon niin kuin viittaan, sinä levität taivaat niin kuin teltan.” – Psalmit 104:2

Universumi laajenee koko ajan aivan kuten kirjoitukset kertovat, mutta mihin se laajenee? Universumi laajenee neljässä ulottuvuudessa (pituus, leveys, syvyys ja aika), mutta se ei vie yhtään enempää kuitenkaan tilaa, koska lisää materiaa ei tule lisää. Tämä kaikki todistaa siitä, että on ollut lähtöhetki ja näin ollen myös Aloittaja eli Luoja.

 

Sen seurauksena että on alku, tulee olemaan myös loppu ja universumi tulee romahtamaan, jonka tarkkaa ajan kohtaa emme edes tiedä. Romahdus tulee tapahtumaan valonnopeudella yhdessä hetkessä. Tämän saman toteaa kirjoitukset kertoen, että tämä hetki on ”tuleva niin kuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat”(2. Piet. 3:12), jonka jälkeen luodaan uudet taivaat ja maa (Ilm. 21:1).

Muinoin sinä (1) perustit maan, ja taivaat ovat sinun käsialasi. Ne katoavat, mutta sinä pysyt, ne (2)vanhenevat kaikki kuin vaate; sinä muutat ne, niin kuin vaatteet muutetaan, ja ne muuttuvat. Mutta sinä (3) pysyt samana, eivätkä sinun vuotesi lopu.” – Psalmit 102:25-27

 

Ajan rahdussa, silmänräpäyksessä, viimeisellä basunalla; sillä basuna soi, ja kuolleet pitää turmelematoinna nouseman ylös ja me tulemme muutetuksi.” – 1. Korintolaiskirje 15:52 (Biblia)

Voisi kuvitella, että jos otamme tietyn aika määreen, esimerkiksi 100 sekuntia, niin voisimme äärettömän monta kertaa jakaa sen kahtia; 100, 50, 25, 12,5, jne., mutta tässä tuleekin raja vastaan. Tämä tutkimuksen ala on kvanttimekaniikka, joka toteaa pienimmän jakamatonta yksikön kvantiksi, jota myös Planckin yksiköksi kutsutaan. Näin ollen tämä ”ajan rahtunen” (kr. atomos) on jakamaton ajan yksikkö eli 10-43 sekuntia eli nolla, pilkku ja 43 nollaa ja yksi. Sama kvantittuminen koskee myös materiaalia, niin että jos kohde on pienempi kuin 10-33 cm, se menettää fyysikoiden mukaanlokaliteettinsa eli sijaintinsa ja onkin yhtä äkkiä kaikkialla yhtä aikaa.

Kvanttimekaniikassa on myös havaittu, että myös äärettömän suurta eli loputonta ei ole olemassakaan, vaan aika-avaruusjatkumo on äärellinen. Universumi on viimeisten tutkimuksien perusteella 93 miljardia valovuotta halkaisijaltaan, joka on todella suuri, mutta ei loputon.

”… niin että te, rakkauteen juurtuneina ja perustuneina, voisitte kaikkien pyhien kanssa käsittää, mikä leveys ja pituus ja korkeus ja syvyys on, ja oppia tuntemaan Kristuksen rakkauden, joka on kaikkea tietoa ylempänä; että tulisitte täyteen Jumalan kaikkea täyteyttä.” – Efesolaiskirje 3:18-19"

 

Jbok

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän jussikeskinen kuva
Jussi Keskinen

Lainaan tähän Jaana pajun blogia: http://jaanapaju.puheenvuoro.uusisuomi.fi/157445-p...

"Mitä jalokiville tapahtuu puhtaassa valossa?

Jalokivet ovat anisotrooppisia tai isotrooppisia.
Tapahtuu seuraavaa: Puhtaassa valossa jotkin jalokivet, olivatpa ne aluksi minkävärisiä tahansa, heijastavat sateenkaaren kaikkia värejä upeina kuvioina. Toiset jalokivet himmentyvät puhtaassa valossa. Kivet näyttävät mustilta. Tämä on havaittu vasta tämän sukupolven aikana.

Esimerkiksi timantit himmenevät puhtaassa valossa. Rubiini ja graniitti himmenevät täysin.
Smaragdit, ne säilyttävät loistonsa. Anisotrooppiset kivet loistavat kauniina väreinä.

Kuka tiesi tämän jo 2000 vuotta sitten? Oli vain Yksi joka tiesi: Jumala itse.
Missä se lukee? Ilmestyskirjan luvussa 21. Siinä on lueteltu 12 jalokiveä.

ametisti, berylli, hyasinttikivi, jaspis, kalsedoni, karneoli, krysoliitti, krysopraasi,
safiiri, smaragdi, sardonyksi, topaasi ovat kaikki anisotrooppisia.

Puhtaassa valossa niiden kauneus vain korostuu.
12 jalokiveä joista Jumala rakentaa Uuden Jerusalemin.
Jumalan käyttämät rakennusaineet ovat loisteliaita."

David Pawson

http://youtu.be/VoIL4EA6fNk?t=25s

... että silleen ...

Käyttäjän PauliJuhaniPitknen kuva
Pauli Pitkänen

Todella mielenkiintoista !

Se kuvaa hyvin ylhäältä alaslasketun Uuden Jerusalemin tehtävää ja muuria, joka on rakennettu elävistä kivistä.Kristuksesta loistava valkeus kulkee Uuden Jerusalemin kautta.

"Te olette maailman valkeus. Ei sitä kaupunkia taideta peittää, joka vuorella on. Eikä kynttilää sytytetä ja panna vakan alle, vaan kynttilän jalkaan, valaisemaan kaikkia, jotka huoneessa ovat.

Näin valistakoon teidän valkeutenne ihmisten edessä,että he näkisivät teidän hyvät työnne, (usko on ainoa hyvä työ)ja kunnioittasivat teidän Isäänne, joka on taivaissa. Matt 5:15-17

Tähän Jumalan kaupungin kirkkauteen, joka on Karitsan kirkkautta kutsutaan ihmisiä.Ilm.21:23

Käyttäjän jussikeskinen kuva
Jussi Keskinen

Tietääkö joku missä Saatana asuu ...

Käyttäjän PauliJuhaniPitknen kuva
Pauli Pitkänen

Langennut enkeli heitettiin maan päälle viettelemäään ihmisiä.

Käyttäjän jussikeskinen kuva
Jussi Keskinen

No ei se mitään, tässä sotaveteraanien kunniaksi: Elämää juoksuhaudoissa

http://youtu.be/ck_BUUQODaQ